Kostrådgivning
Långsiktig livsstilsförändring för ett friskare liv

Kostrådgivning


Vi kan hjälpa dig med din livsstilsförändring, viktnedgång, få kunskap om att äta bra mat för ökad energi. Även för dig som har problem med för högt blodtryck, diabetes typ 2 och sockerberoende.

Kostrådgivning på Aktiv Friskcenter hålls av Fia Forslind, som är diplomerad kost & näringsrådgivare efter utbildning på Bergqvist Massageutbildningar. Hennes filosofi kring mat är att den ska vara så naturlig som möjligt, inga ”konstgjorda” produkter, utan äkta råvaror med bra näringstäthet (näringsinnehåll/ kalori). Viktnedgång är inte en quickfix utan en livsstilsförändring som får ta sin tid men där en balans mellan kost och motion är väldigt viktig för ens välbefinnande.

Välkommen att boka dig för ett introduktionsmöte här på Aktiv Friskcenter, där vi går igenom vad just du vill ha hjälp med och vad vi kan erbjuda dig. Därefter får du ta ställning till om det känns rätt för dig.

Tillbaka till Träning översikt

Boka tid

KOSTRÅDGIVNING INTRODUKTION

Vi börjar alltid med en introduktion. Kostrådgivning introduktion innebär ett första möte för att diskutera dina mål med kostrådgivningen och arbetssätt/hur kostupplägg och genomförande går till. Vi får också möjlighet att lära känna varandra och se att vårt samarbete kommer funka bra.

I samband med introduktionen har du möjlighet att boka upp dig på något av kostrådgivningspaketen bas eller plus för att komma igång.

Boka tid

KOSTRÅDGIVNING BAS

Två fysiska träffar på 60 minuter. Där vi vid första träffen går igenom din kostregistrering du har gjort under en vecka, vi analyserar den och ger dig personliga kostråd utifrån det. Vägning och midjemått. Andra träffen gör vi en avstämning hur det har gått, gör ev korrigering på kostråden. Vägning och midjemått.

Tillgång till kostdagbok och recept via Nutrion Data under tre månader. Telefonsamtal tre stycken, ett/månad och mailkontakt via appen Nutrion Data.

Denna tjänst går även att boka som duo (tillsammans med den du lever ihop med).

Boka tid

KOSTRÅDGIVNING PLUS

Fyra fysiska träffar på 60 minuter. Vid första träffen går vi igenom din kostregistrering du har gjort under en vecka, jag analyserar den och ger dig personliga kostråd utifrån det. Vi går igenom dina mål med denna förändring. Vägning och midjemått.

Andra träffen stämmer vi av hur allt går, gör ev korrigering på kostråden, pratar träning, vilken träning som just du vill testa, sätter upp ett ev mål med din träning.

Tredje träffen ses vi för ett gemensamt träningspass.

Fjärde träffen ses vi för en avstämning, vägning och midjemått. Vi går igenom hur din fortsatta resa ska se ut.

Tillgång till kostdagbok och recept via Nutrion Data under sex månader.

Telefonsamtal sex stycken, ett/ månad och mailkontakt via appen Nutrion Data.

Denna tjänst går även att boka som duo (tillsammans med den du lever ihop med).

Boka tid

Våra priser

Kostrådgivning introduktion 45 min 600 kr
Kostrådgivning bas 3570 kr
Kostrådgivning bas duo 4500 kr
Kostrådgivning plus 5250 kr
Kostrådgivning plus duo 6750 kr

Priser anges inklusive moms.

Boka tid