Kostrådgivning
Långsiktig livsstilsförändring för ett friskare liv

Kostrådgivning


Vi kan hjälpa dig med din livsstilsförändring, viktnedgång, få kunskap om att äta bra mat för ökad energi. Även för dig som har problem med för högt blodtryck, diabetes typ 2 och sockerberoende.

Kostrådgivning på Aktiv Friskcenter hålls av Fia Forslind, som är diplomerad kost & näringsrådgivare efter utbildning på Bergqvist Massageutbildningar. Hennes filosofi kring mat är att den ska vara så naturlig som möjligt, inga ”konstgjorda” produkter, utan äkta råvaror med bra näringstäthet (näringsinnehåll/ kalori). Viktnedgång är inte en quickfix utan en livsstilsförändring som får ta sin tid men där en balans mellan kost och motion är väldigt viktig för ens välbefinnande.

Välkommen att boka dig för ett introduktionsmöte här på Aktiv Friskcenter, där vi går igenom vad just du vill ha hjälp med och vad vi kan erbjuda dig. Därefter får du ta ställning till om det känns rätt för dig.

Tillbaka till Träning översikt

Boka tid

KOSTRÅDGIVNING INTRODUKTION

Vi börjar alltid med en introduktion. Kostrådgivning introduktion innebär ett första möte för att diskutera dina mål med kostrådgivningen och arbetssätt/hur kostupplägg och genomförande går till. Vi får också möjlighet att lära känna varandra och se att vårt samarbete kommer funka bra.

I samband med introduktionen har du möjlighet att boka upp dig på något av kostrådgivningspaketen bas eller plus för att komma igång.

Boka tid

KOSTRÅDGIVNING – LIVSSTILSFÖRÄNDRING

Två stycken fysiska träffar a´ 60 minuter. Du får tillgång till Nutrion Data under 12 veckor, ett telefonsamtal/ månad och kontakt via appen en gång / vecka.

Under det första mötet lägger vi upp en plan för hur du ska jobba med din förändring och vid  det avslutande mötet gör vi en avstämning hur det har gått och hur du kan jobba vidare på egen hand.

Detta går att boka som duo (tillsammans med den du lever med).

Total tidsåtgång 12 veckor.

Pris: 2995kr 

Duo: 3695kr 

Boka tid

Våra priser

Kostrådgivning introduktion 45 min 600 kr
Kostrådgivning Livsstilsförändring 2995 kr
Kostrådgivning Livsstilsförändring duo 3695 kr

Priser anges inklusive moms.

Boka tid