Träning & livsstil
För elitidrottare eller vardagsmotionärer

Träning som passar alla


Det finns så många fördelar med att träna och att röra sig. Du blir piggare, starkare, sover bättre och kan få bättre minne. Dessutom minskar risken för skador eller att bli sjuk. Faktum är att våra kroppar är byggda för att röra på sig. Vår inställning är att ett aktivt liv är nyckeln till hälsa och välbefinnande. Det ska vara enkelt och roligt att jobba med sin hälsa. Hos oss kan du få hjälp med träning och motion, oavsett vilka individuella förutsättningar du har. Målet är alltid att skapa förutsättningar för att kunna leva ett så aktivt liv som möjligt.

Vi tror på att ett aktivt liv är nyckeln till hälsa och välbefinnande. Ge dig själv en chans!

Flexibel träning med dina mål i fokus

Personlig träning

Din PT är där för att guida, motivera och inspirera dig, hjälpa dig att locka fram glädjen i att träna och utvecklas. Det är att få en träningspartner vars främsta uppgift är att du ska nå dina mål, vilka de än är.

Läs mer om Personlig träning

PT-träna med en vän eller din partner

PT Duo

Vill du PT-träna ihop med en person till? Välj den träningsform ni föredrar och få personlig träning tillsammans för ett billigare timpris per person.

Läs mer om PT Duo

Arbeta aktivt för att förhindra att skada uppstår

Prehab

Prehab innebär förebyggande träning, att lära sig träna på ett sätt som minskar risken för framtida skador. Det kan vara ett komplement till dig som tränar en specifik träningsform, eller för dig som gör många monotona rörelser i din vardag.

Läs mer om Prehab

Långsiktig livsstilsförändring för ett friskare liv

Kostrådgivning

Vi kan hjälper dig med din livsstilsförändring, viktnedgång och att få kunskap om att äta bra mat för ökad energi.

Läs mer om Kostrådgivning

Vad våra kunder har sagt om oss

Behöver du en behandling?

Boka tid

Eller ge bort ett presentkort till någon du tycker om.

Köp presentkort