Gravid/Mamma
Hälsosam under och efter graviditeten

Gravid/mamma


Tillsammans med Yogavana, presenterar vi konceptet ”Hälsosam genom (och efter) graviditeten”. Vi tar ett helhetsgrepp om ditt välmående under och efter din graviditet – som ett komplement till mödravårdscentralen. Vi är utbildade massageterapeuter, personliga tränare och yogainstruktörer – inte barnmorskor. För att kunna ta del av dessa tjänster förutsätter vi att du mår bra i din graviditet och att du lyssnar på kroppen och kontaktar din barnmorska vid osäkerhet.

Skonsam och säker träning

Träning för gravida/mammor

Att träna under graviditeten är i de allra flesta fall en mycket god investering både för mamman och barnet. En hälsosam nivå på träningen bidrar till en välmående moderkaka och således ett välmående barn med god tillväxt.

Läs mer om Träning för gravida/mammor

Andningsteknik och mental träning

Gravidyoga

En mjuk yogaform med fokus på mentala träning och andningsteknik som kommer att förbereda dig väl inför din förlossning och tiden efter.

Läs mer om Gravidyoga

Träna tillsammans med ditt barn

Yoga post partum

Det är inte bara ett barn som kommer till världen, utan även föräldrar. Det är en omtumlande period både kroppsligt och känslomässigt. Yogan under den här perioden har fokus på mental återhämtning och acceptans samtidigt som vi så sakteliga bygger upp kroppen igen.

Läs mer om Yoga post partum

Våra priser

Gravidmassage 30 min 480 kr
Gravidmassage 45 min 620 kr
Gravidmassage 60 min 750 kr
PT Gravid/mamma 45 min 660 kr
Gruppträning 3-4 pers 45 min 165 kr
Yoga post partum Se yogavana.se
Gravidyoga Se yogavana.se

Priser anges inklusive moms.

Boka tid

Behöver du en behandling?

Boka tid

Eller ge bort ett presentkort till någon du tycker om.

Köp presentkort