Massage
Lindrar smärta och minskar stress

Massage centralt i Linköping


Instinktivt använder vi oss av beröring för att lindra smärta eller uttrycka omtanke om andra människor i vår närhet. Massage har faktiskt använts för avkoppling och förbättrad hälsa i tusentals år. Med hjälp av tryck och töjningar på muskler, blodkärl och hud åstadkommer man en rad positiva effekter på kroppen, som smärtlindring, bättre blodcirkulation, stärkt immunförsvar och minskad stressnivå. Massage är en behaglig del av ditt friskvårdsarbete och en god investering i dig själv och din livskvalitet.

På Aktiv Friskcenter erbjuder vi behandlingar med terapeutisk inriktning och anpassade efter dina behov. Du kan välja mellan 30, 45 eller 60 minuters behandling. Hos oss arbetar tre massörer som alla är certifierade av Branschrådet Svensk Massage. Vi anpassar alltid behandlingarna efter dina behov.

Boka tid

Vad andra tycker om oss
Smärtlindring och avslappning

Klassisk svensk massage

Välkänd teknik som är djupgående och i grund och botten systematisk manipulation av kroppens mjukvävnader. Lindrar många besvär som smärta i rygg, axlar och nacke, spänningshuvudvärk, stelhet, kronisk värk och stress.

Läs mer om klassisk svensk massage

Boka tid
Behandlar, förebygger och ger återhämtning

Idrottsmassage

Idrottsmassage bygger till stor del på klassisk svensk massage men är oftast mer kraftfull och behandlingen fokuserar specifikt på de muskelgrupper som belastas vid den träningsform du utövar. Passar såväl elitidrottare som vardagsmotionärer.

Läs mer om idrottsmassage

Boka tid
Lindrar gravidbesvär på ett skonsamt sätt

Gravidmassage

En graviditet belastar kroppen, det är en period i livet då kropp och själ behöver mer underhåll och avkoppling. Gravidmassage utförs extra varsamt och på en specialanpassad bänk för att du ska kunna ligga bekvämt.

Läs mer om gravidmassage

Boka tid

Kontorsmassage för friskare, mer produktiv personal

Genom att erbjuda sina medarbetare kontorsmassage förebygger man hälsobesvär som annars kan leda till sjukskrivningar, samtidigt som man oftast får mer lojala och effektiva anställda. Behovet finns såväl på arbetsplatser där man är stillasittande som de där man arbetar mer fysiskt. Såhär funkar kontorsmassage:

  • Kontorsmassage är avdragsgillt för företaget och medför ingen förmånsbeskattning för de anställda
  • Vi erbjuder anpassade lösningar, t.ex fast pris per timme eller per behandling och med ett intervall som passar er
  • Provbehandlingar kan utföras innan avtal skrivs – kontakta oss så berättar vi mer

Läs mer om kontorsmassage

Våra priser

Massage 30 min 450 SEK
Massage 45 min 570 SEK
Massage 60 min 690 SEK

Priser anges inklusive moms.

Boka tid

Behöver du en behandling?

Boka tid

Eller ge bort ett presentkort till någon du tycker om.

Köp presentkort