Träning
Flexibel träning med dina mål i fokus

Personlig träning


Att träna med en personlig tränare (PT) är att få en träningspartner vars främsta uppgift är att du ska nå dina mål. Oavsett om du tränar inför ett lopp, vill gå ner i vikt, behöver utvecklas som elitidrottare, eller om du vill få bra hållning och väldefinierade muskler inför sommaren. Det handlar om att forma och anpassa träningen efter just dina förutsättningar. Din PT är där för att guida, motivera och inspirera dig, hjälpa dig att locka fram glädjen i att träna och utvecklas. Det är en person som gläds åt dina framgångar och peppar dig i svackorna. Som kan det mesta som rör kropp och hälsa, och därmed kan leda dig på ett säkert och tryggt sätt.

Våra PT är alla utbildade, licensierade personliga tränare med många års erfarenhet av olika träningsformer.

Hos oss är man fri att lägga upp sin träning på ett flexibelt sätt. Vanligtvis diskuterar vi vid första konsultationen vilken sorts träning som passar bäst för dig och dina mål. Vi erbjuder två olika platser att träna med PT på:

PT-träning på gym

På Linköpings squashcenter (Platensgatan 8) finns ett fräscht gym som är litet men välutrustat. Här finns träningsmaskiner för styrka och kondition, samt redskap och fria vikter. Du tränar med din PT i en lugn miljö och det är sällan kö till maskinerna. Här finns också omklädningsrum och dusch.

Funktionell PT-träning

I vår lokal på Platensgatan 3 finns ett mindre gym, utrustat med olika hjälpmedel för funktionell träning och rehabilitering. Här finns inga väntetider på träningsutrustning, inga störande ljud från andra tränande och ingen annan än din PT som ser dig när du tränar. Du och din PT har gymmet för er själva och din träning får allt fokus. Du kommer hit ombytt i träningskläder och duschar hemma.

Tillbaka till träning översikt

Boka tid

Våra priser

1 PT-tillfälle 850 kr
3 PT-tillfälle 2350 kr
5 PT-tillfällen 3825 kr
10 PT-tillfällen 7225 kr

Priser anges inklusive moms.

Boka tid