Kostrådgivning
Hitta en hälsosam livsstil som passar dig

Kostrådgivning


För att orka vardagens utmaningar och hålla sig frisk är det viktigt med bra kosthållning och en hälsosam livsstil. Många av oss äter idag för mycket av fel sorts mat, som ger för mycket kalorier och för lite näring. Samtidigt drunknar vi i diettrender, kostråd och varningar från sociala medier, dagspress och hälsomagasin. Det är inte konstigt att många känner stor osäkerhet kring kost.

Vi erbjuder kostrådgivning med fokus på dig, din livssituation och dina behov. Kanske behöver du matcha din kost bättre med din träning, eller behöver hjälp med att gå upp eller ner i vikt? Kanske vill du bli piggare och må bättre, men har inte tid eller ork att driva kostprojektet på egen hand? Vem du än är och vilka utmaningar du än står för, motiverar och vägleder vi dig till en sund kosthållning som passar dig och ger dig en livsstil som håller på sikt.

Förändring tar tid och är krävande. Därför erbjuder vi olika kostrådgivningsprogram där du får kontinuerligt stöd från en kostrådgivare under några veckor, antigen via fysiska träffar eller online. Kostprogrammen kan med fördel kombineras med till exempel prehab eller personlig träning.

Det finns också möjlighet att få kostrådgivning vid ett enstaka tillfälle för att få en handlingsplan att arbeta med på egen hand. Oavsett vilket alternativ du väljer så börjar vi alltid med en gratis första konsultation.

Boka tid

Vem du än är och vilka utmaningar du än står för, motiverar och vägleder vi dig till en sund kosthållning som passar dig och ger dig en livsstil som håller på sikt.

För dig som vill genomföra själv

Kostrådgivning

Inför besöket har du fyllt i en kost- och aktivitetsdagbok under minst tre dagar. Vi går igenom den och diskuterar förbättringsåtgärder utifrån dina mål och förutsättningar. Du får en handlingsplan att följa på egen hand. Känner du senare att det behövs så är du självklart välkommen att boka en ny kostrådgivning för uppföljning och ny plan framåt.

Boka tid
För dig som vill ha personlig kontakt

Kostprogram med personligt stöd

Genom tre fysiska träffar under fem veckor får du ett bollplank och personligt stöd i ditt arbete med att nå dina mål. Utifrån kost- och aktivitetsdagbok och andra förutsättningar får du en handlingsplan som vi tillsammans följer upp.

Boka tid
För dig som behöver längre tid

Kostprogram med onlinecoach

För dig som vill ha kontinuerliga men kortare uppföljningar under längre tid erbjuder vi ett åtta veckors kostprogram. Första gången träffas vi fysiskt eller via videosamtal och inför det har du fyllt i en kost- och aktivitetsdagbok. Tillsammans lägger vi upp en handlingsplan som du följer. En gång i veckan har vi kontakt via telefon eller mail, då du får feedback, stöd och tips på hur du ska tänka kommande vecka.

Boka tid

Våra priser

Kostrådgivning första besök (20 min) Kostnadsfritt
Kostrådgivning (60 min) 700 SEK
Kostprogram med personligt stöd (5 veckor) 1750 SEK
Kostprogram med onlinecoach (8 veckor) 1750 SEK

Priser anges inklusive moms.

Boka tid

Välkommen att besöka oss på Platensgatan 3 i Linköping!