Personlig träning
Vi tränar på dina villkor

Personlig träning för att nå mål


Att träna med en personlig tränare (PT) är att få en träningspartner vars främsta uppgift är att du ska nå dina mål. Oavsett om du tränar inför ett lopp, vill gå ner i vikt, behöver utvecklas som elitidrottare, eller om du vill få bra hållning och väldefinierade muskler inför sommaren. Det handlar om att forma och anpassa träningen efter just dina förutsättningar. Din PT är där för att guida, motivera och inspirera dig, hjälpa dig att locka fram glädjen i att träna och utvecklas. Det är en person som gläds åt dina framgångar och peppar dig i svackorna. Som kan det mesta som rör kropp och hälsa, och därmed kan leda dig på ett säkert och tryggt sätt.

Våra PT är alla utbildade, licensierade personliga tränare med många års erfarenhet av olika träningsformer. Vi utför de flesta av våra PT-pass på Studio Fitness på S:t Larsgatan 21 i Linköping. Hos oss är man fri att lägga upp sin träning på ett flexibelt sätt. Vanligtvis diskuterar vi vid första konsultationen vilken sorts träning som passar bäst för dig och dina mål. Vet du redan vad du är ute efter finns också några pris-förmånliga träningspaket att välja bland.

Boka tid

Din PT är där för att guida, motivera och inspirera dig, hjälpa dig att locka fram glädjen i att träna och utvecklas.

Lär dig mer om träning

Komigång-paketet

Är du nybörjare på gymmet eller kanske bara behöver lite hjälp för att komma igång med din träning? Då kan vi rekommendera vårt startpaket! Perfekt för dig som på ett tryggt och motiverat sätt vill komma igång för att lära dig mer om träning. Träffarna med din personliga tränare handlar främst om instruktioner och upplägg av träningsprogrammet. Utifrån din målsättning går vi tillsammans igenom de grundläggande övningar som gör att du på ett säkert och effektivt sätt kan påbörja din träning. 5 PT-pass ingår.

Boka tid
Skonsamma övningar och nya vanor

Viktnedgång-paketet

För dig som vill fokusera på viktnedgång. Du har viljan, och tillsammans med din personliga tränares kunskap och stöd är förutsättningarna optimala för att du ska lyckas. Med det här upplägget får du hjälp med både träning och kostrådgivning. Din träning kommer framförallt att bestå av skonsamma övningar som både ökar förbränningen och stärker kroppen. Du får tid att etablera dina nya vanor, vilket gör att du inte bara når din målvikt, utan även behåller den! 7 PT-pass ingår.

Boka tid
För dig som vill nå lite längre

Max-paketet

Är du redan vältränad men vill uppnå ”det där lilla extra” med din träning? Har du en dröm du vill förverkliga eller ett särskilt tufft mål att nå? Du tränar med din PT på ett bestämt intervall, då du får göra tester och regelbundna uppföljningar och även bli stretchad av din PT om du så önskar. Mellan träffarna finns din PT nära till hands via telefon och mail för att påminna, stötta, uppmuntra och peppa dig till att prestera mera! 10 PT-pass ingår.

Boka tid
Träna med din partner eller vän

Duo-träning

Vill du PT-träna ihop med en person till? Det kan vara till exempel din partner eller din kompis. Välj den träningsform ni föredrar och få personlig träning tillsammans för ett billigare timpris per person.

Boka tid

Våra priser

1 PT-tillfälle 695 kr
5 PT-tillfällen 3125 kr
10 PT-tillfällen 6255 kr
Komigångpaketet 3125 kr
Viktnedgångspaketet 4379 kr
Maxpaketet 6255 kr
Duoträning, per tillfälle 895 kr (447,50 kr/pers)

Priser anges inklusive moms.

Boka tid