Jobba hos oss
Nu vill vi bli fler

Vi söker en medicinsk massageterapeut


Är du Medicinsk Massageterapeut? Då behöver vi dig!

Nu söker vi en Medicinsk Massageterapeut massör för timanställning på upp till heltid, alternativt som egenföretagare. Vi söker dig som har jobbat minst 1 år och är positiv, lösningsorienterad, serviceminded och social. Det är en fördel om du har ett intresse för idrott och tar med dig det i ditt arbete. Men viktigast är att du har en stark passion för att hjälpa människor att må bra.

Du kommer att få ett schema att arbeta efter, huvudsakligen dagtid men även kvällar. Du kommer att jobba med klassisk massage, idrottsmassage, MMT och träning – PT. Du har också tillgång till ett litet gym där du kan träna PT-kunder samt komplettera massagebehandlingarna med till exempel Screening, tester, rehab/prehab och stretch/rörlighetsträning.

Aktiv Friskcenter jobbar med utgångspunkten att motion, återhämtning och en aktiv livsstil är avgörande för ett hälsosamt liv. Vi strävar alltid efter att ge bästa tänkbara service där varje kund känner sig speciell och omhändertagen. Hos oss får du jobba i stora, ljusa lokaler centralt i Linköping city, med ett gäng engagerade kollegor. 

Skicka din ansökan till mikael@aktivfriskcenter.se.