Jobba här
Nu vill vi bli fler

Är du certifierad massageterapeut? Då behöver vi dig!


Nu söker vi en certifierad massör för timanställning alternativt frilans, på upp till heltid. Vi söker dig som är utbildad massör, positiv, lösningsorienterad, serviceminded och social. Du ska ha minst 1 års yrkeserfarenhet. Det är en fördel om du har ett intresse för idrott och tar med dig det i ditt arbete. Men viktigast är att du har en stark passion för att hjälpa människor att må bra.

Du kommer att få ett schema att arbeta efter, huvudsakligen dagtid. Du kommer att jobba med klassisk massage, men också med idrottsmassage eller gravidmassage om du har dessa inriktningar. Du har också tillgång till ett litet gym där du, förutom att träna själv om du vill, också kan komplettera massagebehandlingarna med till exempel övningar och stretch.

Aktiv Friskcenter jobbar med utgångspunkten att motion, återhämtning och en aktiv livsstil är avgörande för ett hälsosamt liv. Vi strävar alltid efter att ge bästa tänkbara service där varje kund känner sig speciell och omhändertagen. Hos oss får du jobba i stora, ljusa lokaler centralt i Linköping city, med ett gäng engagerade kollegor. 

Läs mer om oss på aktivfriskcenter.se. Skicka din ansökan till mikael@aktivfriskcenter.se.