För företag
Anpassade lösningar för ditt företag

Kontorsmassage


Friskvård är en lönsam investering på de flesta arbetsplatser. Minskade kostnader för sjukfrånvaro är en orsak. Men ett kanske ännu viktigare skäl är att friska, nöjda och pigga medarbetare är motiverade, produktiva och bidrar till ökad trivsel.

Vi erbjuder anpassade lösningar för friskvårdsmassage på ert företag. Genom att erbjuda dina medarbetare kontorsmassage kan du minska risken för och till och med förhindra hälsobesvär som annars i sin tur kan leda till sjukskrivningar.

Kontorsmassage passar såväl de arbetsplatser där man arbetar fysiskt som de där medarbetarna sitter vid sina skrivbord större delen av dagen. Under behandling uppmuntras kunden att själv vara aktiv och motionera, träna, tänka på kosten, justera arbetsställning och rutiner på arbetsplatsen för att avlasta belastningen där osv. Vi är nämligen övertygade om att kunden själv på så sätt börjar ta ett mer aktivt ansvar för sin egen hälsa.

Kontorsmassage på företaget

Avtal om bestämt intervall på sex månader alternativt skrivs ett år i taget. Det vanligaste är att man väljer en halvdag/heldag per vecka eller månad men även här är vi självklart öppna för alternativ. Företaget bestämmer själva om personalen betalar en egenavgift på plats och man kan välja mellan behandlingar på 30 eller 45 minuter. Självklart genomför vi gärna provbehandlingar innan ni bestämmer er.

För företagsmassage erbjuder vi två upplägg. Antingen fast pris på 700 kr + moms per timme, eller också får de medarbetare som väljer att nyttja företagsmassage betala ordinarie pris för 30, 45 eller 60 min massage genom kortbetalning eller Swish, alternativ med sin friskvårdspeng vilken faktureras företaget i efterhand.

Tillbaka till friskvård för företag