Terapeuter

Anna Karin Ernerudh

Certifierad Medicinsk Massageterapeut / Licensierad PT


Jag erbjuder klassisk svensk (och behandlande) massage med syfte att du ska bli kvitt dina besvär. För att förstå din problematik bättre kan jag komma att göra olika tester samt ställa fördjupande frågor så att du ska få så relevant hjälp som möjligt. Som gravid får du ligga på en specialanpassad kudde för att få plats för den växande magen. Ditt välbefinnande är viktigt för mig. Oavsett vad din primära anledning till ditt besök är så kan jag komplettera med övningar inom övriga kunskapsområden.

Yogan ger mig en helhet i min egen vardag där såväl rörlighet som styrka kombineras med andning och meditation. Jag är övertygad om att vi i väst har mycket att hämta från den yogiska filosofin och att vi kan må bättre om vi praktiserar lite yoga varje dag. Jag erbjuder yogaklasser och kurser under mitt bolag Yogavana of Sweden. Du hittar bland annat nybörjarkurser, vinyasa och gravidyoga.

Jag har fördjupat mig inom mammamageträning och gravidyoga och erbjuder även gravidmassage. Jag är själv mamma till två barn och det finns mycket jag önskar att jag hade vetat när jag själv var gravid som jag nu vill dela med mig av till dig genom träning, yoga och massage. Mitt fokus är stark och välmående inifrån och ut – där du ska få uppleva din graviditet på ditt sätt.